R=10mm EXTRA GROF Diamant Bal komschijf diameter 75mm

  • Beschrijving
  • Specificaties

10mm Radius Bal komschijf met een diameter van 75mm en een M14 schroefdraad aansluiting. De grofte van de diamantkorrel is # 25 (Extra grof). Voor het gebruik met een regelbaar toerental slijper met een maximaal toerental van 4500T/min.

Deze balkomschijf is te gebruiken door terrazzo werkers voor het maken van holle hoekplinten of kommen. Tevens wordt de schijf veelvuldig gebruikt door beeldhouwers en kunstenaars voor het vormgeven van beton, steen, graniet, marmer etc..

De houder is van lichtgewicht aluminium met daarop een groot diamant segment gesoldeerd die een lange levensduur heeft.

Deze schijf werkt optimaal met waterkoeling. Wanneer de schijf Droog gebruikt wordt, wordt aangeraden om hem regelmatig op te scherpen in een opscherpsteen.

Bal komschijven worden nooit 100% vlak gebruikt. Bij juist gebruik wordt de schijf belast met een puntbelasting van maximaal 40%.

Let op!! Het diamantsegment van deze schijf is 1 geheel ipv losse segmenten. Doordat het segment 1 geheel is, dient men deze schijf regelmatig op te scherpen met een ``opscherpsteen``, wanneer men het idee krijgt dat de schijf niet meer schuurt. Na het opscherpen komen er weer nieuwe scherpe diamantjes in het oppervlak waardoor de schijf weer als nieuw zal schuren. Dit is normaal met dit soort schijven.


Merk: SPERO
Artikelnummer: SPKSBAL10mm#25
Aansluiting: M14
Rondinge: Hoogte: 10mm
Breedte: 10mm
Geschikt voor: Nat en droog gebruik
Segmentdikte: 4mm
Middelholte: 55mm
Korrel:

25

Maximaal toerental: 4500T/min
SPKSBAL10mm#25
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten