Retouneren

Retourzendingen dient u eerst schriftelijk of telefonisch aan ons kenbaar te maken. Na overleg versturen wij u vervolgens een bevestiging. 
 
Afzien van de aankoop na ontvangst van de producten en gebruik maken van het Herroepingsrecht als consument.
De consument / Koper kan binnen 14 dagen na aflevering van het product zonder boete en zonder opgaaf van redenen zijn herroepingrecht uitoefenen. Het product zal slechts in die mate uitgepakt of gebruikt worden voor zover dat nodig is zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Bijvoorbeeld: een stofzuiger kunt u uitpakken en aanzetten, maar u mag er niet daadwerkelijk vuil en stof mee gaan zuigen. Een schuurmachine kunt u uitpakken en aanzetten, maar u mag er niet mee gaan schuren. Dit is alleen mogelijk wanneer het product en de verpakking in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren en het een standaard artikel betreft kan er na overleg met verkoper aanspraak gemaakt worden op de tevredenheids garantie. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden gevoegd bij de retourzending. Indien de consument Koper van het herroepingrecht gebruik heeft gemaakt, dan draagt verkoper binnen 14 dagen na het retour ontvangen van het geleverde product zorg voor terugbetaling van het door de consument/koper aan verkoper betaalde voor de duur van de overmacht.

LET OP!!

De regels in de wet Verkoop op Afstand gelden niet voor bedrijven, of natuurlijke personen die handelen in opdracht van een beroep of bedrijf, en kunnen dus geen rechten ontlenen aan deze wet. Hierna te noemen Zakelijke koper.

Toch willen wij onze Zakelijke kopers de volgende service bieden:

De zakelijke koper kan binnen Twee dagen (48 uur) na aflevering van het product in overleg en na goedkeuring van FeramoTools, producten omruilen als het verkeerde product besteld is.

Alle gemaakte verzendkosten zijn voor de koper. Omruilen van een product komt enkel in aanmerking wanneer het product niet gebruikt is, onbeschadigd is en teruggestuurd word in de originele verpakking. Wilt een zakelijke koper niet omruilen maar geld retour, dan wordt er € 19.95 Excl. btw administratiekosten in rekening gebracht.

Indien je retourzending niet voldoet aan de gestelde retourvoorwaarden dan moeten we helaas een waardevermindering toepassen op het product.

Bij het bepalen van de waardevermindering hanteren wij de volgende richtlijnen:

• Beschadigde verpakking = 20% waardevermindering.

• Geen verpakking = 50% waardevermindering.

• Beschadigd, gebruikt of vies product = 100% waardevermindering.

Producten die op maat zijn gemaakt of die speciaal besteld moeten worden, kunnen niet geruild worden.