Accu vlechtmachine incl. 2x Li-ion accus, lader, accu-extender, tang & koffer SPVM01A

 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

Kwalitatieve lichtgewicht en compacte accu vlechtmachine van het merk SPERO. De SPVM01A vlechtmachine maakt automatisch een knoopverbinding (ipv de traditionele vlechtmethode met de hand) en zorgt daarmee voor een efficiënte en snelle manier van werken. Deze accu vlechtmachine kan worden gebruikt bij constructie werkzaamheden in de bouw en door de installateur. Voor het vlechten van wapeningskorven, bouwstaalmatten, monteren van vloerverwarming op bouwstaalmatten etc.

De machine is robuust en goed gebalanceerd waardoor hij storingsarm en prettig in gebruik is.

Standaard geleverd met 2 Li-ion 12.8 Volt accu's, 2 rollen verzinkt draad (110 meter x 0,8mm), koffer, accu-extender, kniptang, reserve knipveer, lader en handleiding. De rollen staaldraad bevatten 110 meter x 0,8mm draad, waarmee +/- 260 knopen gemaakt kunnen worden.

De SPERO vlechtmachine is enkel te gebruiken met het PREMIUM vlechtdraad van SPERO. Andere merken vlechtdraad zijn niet geschikt.

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd met een zeer uitgebreide Nederlandse handleiding. Dit is een product wat regelmatig gereinigd en indien nodig, afgesteld dient te worden wanneer er mee gewerkt wordt. Storingen door verstopt draad, slijpsel van het verzinkte draad, het afstellen van de vlechtneus, kunnen voorkomen en dient de gebruiker zelf aan de hand van de handleiding op te lossen. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikerservaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad. Een eventuele storing is binnen 15 minuten opgelost te Lelystad, als de gebruiker er zelf niet uitkomt.

Dit product kan niet geruild of retour worden gestuurd.

 • De SPERO vlechtmachine is enkel te gebruiken met het PREMIUM vlechtdraad van SPERO. Andere merken vlechtdraad zijn niet geschikt.

  Dit is een machine die regelmatig onderhoud nodig heeft en waarvan een aantal onderdelen slijten tijdens gebruik. De kosten voor onderhoud vallen niet onder de 1 jaar garantie op fabricage fouten. Bij dit product is het heel belangrijk dat de gebruiker voorzichtig met het apparaat dient te werken,het product niet blootstelt aan weersinvloeden en hem regelmatig goed schoonmaakt met remmenreiniger en daarna smeert met WD40. Maak nooit de rol geheel op aangezien dan de kans bestaat dat het laatste stukje draad een verstopping veroorzaakt, laat altijd minimaal 2 wikkelingen op de rol en vervang hem dan door de rol met draad uit de machine te trekken. Smeer regelmatig de vlechtpuntjes in met wd-40, zodat de knoop eenvoudig loslaat en de vlechtas niet beschadigt bij het te hard lostrekken van de knoop. Breinburg Trading B.V. is gekwalificeerd om reparaties aan dit product uit te voeren. In het kopje 'informatie' vind u een overzicht van de tarieven die onze werkplaats rekent voor reparatie en onderhoud. Iedere machine word getest voordat deze word opgestuurd, zodat u er zeker van kan zijn dat u een goed werkend exemplaar ontvangt.
  Tip: Als de draad wordt aangevoerd en afgeknipt, maar de knoop niet goed wordt gemaakt dan functioneert de machine zoals dat hoort. De gebruiker dient dan het neusblokje voorop de neus van de machine beter af te stellen. De draad dient ongeveer 5mm achter de vlechtpuntjes van de vlechtas aangevoerd te worden. Gebruik de machine in trekstand nr: 2 bij vloerverwarming buizen.

  Artikelnummer: SPVM01A
  Geluid: 79 dB (A) K=3 dB (A)
  Draad verbruik: 45cm per verbinding
  Bek grootte: 37mm
  Werkdikte: 8-34mm
  Aantal knoppen: 200 (volle accu)
  Afmetingen: 280 x 80 x 240mm
  Gewicht: 900 gr. (excl. rol draad en accu)
  Gewicht accu: 450 gr.
  Gewicht volle draad: 450 gr.
  Totaal gewicht: 1750 gr. (incl. accu en 1 rol draad)
  SPVM01A
   Levertijd:1-3 dagen
  Bestel
  Gerelateerde Producten