Haakneus accu vlechtmachine TBV Vloerverwarming incl. 2x Li-ion accus, lader, accu-extender, tang & koffer SPVM01B

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Kwalitatieve lichtgewicht en compacte accu vlechtmachine van merk SPERO, speciaal voor vloerverwarming werkzaamheden uitgevoerd met een Haakneus. De SPVM01B vlechtmachine maakt automatisch een knoopverbinding (ipv de traditionele vlechtmethode met de hand) en zorgt daarmee voor een efficiënte en snelle manier van werken. Deze accu vlechtmachine kan worden gebruikt bij constructie werkzaamheden in de bouw en door de installateur. Doordat dit model is uitgevoerd met een haakneus, kan de gebruiker eenvoudiger de vloerverwarming buizen op het ondernet bevestigen. Met de haak op de neus kan je het bouwstaalnet opliften. Voor het vlechten van wapeningskorven, bouwstaalmatten, monteren van vloerverwarming op bouwstaalmatten etc. De machine is robuust en goed gebalanceerd waardoor hij prettig in gebruik is.

Compleet geleverd met 2 Li-ion 12.8 Volt accu's, 2 rollen verzinkt draad (110 meter x 0,8mm), koffer, accu-extender, kniptang, lader, reserve knipveer, lader en handleiding. De rollen staaldraad bevatten 110 meter x 0,8mm draad, waarmee +/- 260 knopen gemaakt kunnen worden.

Klik op de volgende link voor een video hoe de vlechtmachine te gebruiken: https://spero.nl/VID-20211208-WA0000.mp4

De SPERO vlechtmachine is enkel te gebruiken met het PREMIUM vlechtdraad van SPERO. Andere merken vlechtdraad zijn niet geschikt.

Klik op het kopje ``MEER`` voor meer advies omtrent gebruik en de kosten voor onderhoud als de gebruiker dit niet zelf wilt uitvoeren.
Tip: Bestel direct een Reiniging, doorvoer en knipset er extra bij om bij storingen of slijtage zelf de mogelijkheid te hebben om onderdelen te wisselen.
Dit product wordt enkel geleverd aan bedrijven en geen particulieren.

Iedere vlechtmachine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd met een zeer uitgebreide Nederlandse handleiding en onderhouds instructiekaart. Dit is een product wat regelmatig gereinigd en indien nodig, afgesteld dient te worden wanneer ermee gewerkt wordt. Storingen door verstopt draad, slijpsel van het verzinkte draad, het afstellen van de vlechtneus, kunnen voorkomen en dient de gebruiker zelf aan de hand van de handleiding op te lossen. Onderdelen zoals de doorvoerplaat, knipmes en neusblokje dienen door slijtage indien nodig vervangen te worden. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad. Een eventuele storing is binnen 15 minuten opgelost te Lelystad, als de gebruiker er zelf niet uitkomt.

Dit product kan niet geruild of retour worden gestuurd.

De SPERO vlechtmachine is enkel te gebruiken met het PREMIUM vlechtdraad van SPERO. Andere merken vlechtdraad zijn niet geschikt.

Dit is een machine die regelmatig onderhoud nodig heeft en waarvan een aantal onderdelen slijten tijdens gebruik. De kosten voor onderhoud vallen niet onder de 1 jaar garantie op fabricage fouten. Bij dit product is het heel belangrijk dat de gebruiker voorzichtig met het apparaat dient te werken,het product niet blootstelt aan weersinvloeden, zand, vuil, stof, vocht etc.. en hem regelmatig goed schoonmaakt met remmenreiniger en daarna smeert met WD40. Maak nooit de rol geheel op aangezien dan de kans bestaat dat het laatste stukje draad een verstopping veroorzaakt, laat altijd minimaal 2 wikkelingen op de rol en vervang hem dan door de rol met draad uit de machine te trekken. Smeer regelmatig de vlechtpuntjes in met wd-40, zodat de knoop eenvoudig loslaat en de vlechtas niet beschadigt bij het te hard lostrekken van de knoop. Breinburg Trading B.V. is gekwalificeerd om reparaties aan dit product uit te voeren. In het kopje 'informatie' vind u een overzicht van de tarieven die onze werkplaats rekent voor reparatie en onderhoud. Iedere machine word getest voordat deze word opgestuurd, zodat u er zeker van kan zijn dat u een goed werkend exemplaar ontvangt.Gebruik, reinig en stel de machine regelmatig af volgens de duidelijk meegeleverde instructiekaart met afbeeldingen.

Tip: Als de draad wordt aangevoerd en afgeknipt, maar de knoop niet goed wordt gemaakt dan functioneert de machine zoals dat hoort. De gebruiker dient dan het neusblokje voorop de neus van de machine beter af te stellen. De draad dient ongeveer 5mm achter de vlechtpuntjes van de vlechtas aangevoerd te worden. Gebruik de machine in trekstand nr: 2 bij vloerverwarming buizen.

De volgende onderhoudsservice bieden wij aan als de klant na aankoop zelf de machine niet kan afstellen of onderhouden:

1: Basis onderhoudsbeurt: reinigen /afstellen Vlechtmachine Excl. onderdelen. € 57.50 excl. btw

2: Grote beurt: Revisie tandielen en vlechtas/ reinigen en afstellen Vlechtmachine € 119.95 excl. btw

Deze onderhouds werkzaamheden zijn door de gebruiker ook zelf eenvoudig uit te voeren volgens onze meegeleverde instructiekaart.

Al deze werkzaamheden vallen niet onder de 1 jaar beperkte fabrieksgarantie op fabricagefouten.

Artikelnummer: SPVM01B
Geluid: 79 dB (A) K=3 dB (A)
Draad verbruik: 45cm per verbinding
Bek grootte: 37mm
Werkdikte: 8-34mm
Aantal knoppen: 200 (volle accu)
Afmetingen: 280 x 80 x 240mm
Gewicht: 900 gr. (excl. rol draad en accu)
Gewicht accu: 450 gr.
Gewicht volle draad: 450 gr.
Totaal gewicht: 1750 gr. (incl. accu en 1 rol draad)
SPVM01B
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten