Grote voet met wielen Diamantboormachine boorstatief SPAS2001

 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

Robuust aluminium boorstatief met een grote voetplaat met wielen, geschikt voor alle diamant boormachines met een halsaansluiting van 60mm.
 • Eventuele verloop ringen voor een kleinere aansluiting zijn op aanvraag verkrijgbaar voor dit model boorstandaard. De afmetingen van de basis voet is 350 x 330mm.
 • Dit boorstatief is ontworpen voor gebruik i.c.m. met een slagankerset om het statief stevig te verankeren aan de vloer of wand.
 • Het boorstatief kan worden afgesteld met de vier bijgeleverde stelbouten.
 • De maximale boordiameter is ø160mm met een maximale boorlengte van 450mm.
 • Dit model boorstandaard dat niet beschikt over een kantel functie, is zeer geschikt voor gebruik met onze Spero boormachines.
 • Het statief dient bevestigt te worden aan de ondergrond door middel van een ANKERSET of vacuumplaat.
 • Let op! Gebruik ten alle tijde een slagankerset om het statief stevig te verankeren aan de vloer of betonnen wand, om zodoende het statief stevig en stabiel af te stellen met de vier hoekbouten. Door het statief te verankeren voorkomt u lichaamlijk letsel en schade aan de lagers, keerringen, motor, tandwielen, diamantboren, het statief etc.

  Gebruik kwalitatieve diamantboren die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te boren. Botte of slechte kwaliteit boren overbelasten de machine. Lees voor gebruik goed de handleiding door. Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt wordt. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!

  Model: SPAS2001
  Materiaal: aluminium
  Halsaansluiting: 60mm
  Boorcapaciteit: max. 160mm
  Boorlengte: 450mm
  Boorcapaciteit met statief: 80 - 160mm
  Afmeting basisvoet: 350 x 330mm
  Totale hoogte: 93mm
  Gewicht: 16kg
  SPAS2001
   Levertijd:1-3 dagen
  Bestel
  Gerelateerde Producten