3000Watt - 80Liter RVS tank Industrie Stof & Waterzuiger met Autostop - 3 motoren IZ3001AS

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Robuuste 3000Watt Stof & Waterzuiger, met drie zeer krachtige motors en een 80 liter roestvaststalen tank. Voorzien van een AUTO-stop sensor die ervoor zorgt dat als de ketel vol is met vloeistof en de vlotter de motor afsluit, dat na 12 seconden de motoren van de zuiger automatisch wordt uitgeschakeld. De zuiger is weer in te schakelen als de ketel geleegd is. Dit model stofzuiger is door de meegeleverde katoenen long-life zak, geschikt voor het zuigen van zand, magazijnstof, metaalsnippers, houtstof etc.. De long-life zak dient verwijdert te worden als men vloeistoffen zoals schoon en vuilwater gaat opzuigen. De container is van RVS en is makkelijk te legen door de aftapslang onderaan de tank of door gebruik te maken van de mogelijkheid om de tank te kiepen op zijn frame. Voorzien van zéér degelijk frame met rubberen wielen, om beschadigingen te voorkomen. Standaard uitgebreid accessoires pakket aanwezig. Ideaal voor op de bouw of werkplaats. Tevens geschikt om normaal kantoor of werkplaatsstof mee te zuigen door gebruik te maken van de katoenen filter.

LET OP!! Dit is geen M-klasse zuiger die te gebruiken voor het zuigen van Fijnstof zoals steenstof. Wordt er vervuild water opgezogen wat vrij komt bij watergevoed slijpen, polijsten of boren, dan dient de zuiger uitgerust te worden met het GELE Anti foam Filter. Dit anti foam filter zorgt ervoor dat er minimaal schuim ontstaat in de tank, wat de vlotter kan vervuilen.

Dit artikel word bij aankoop enkel verstuurt naar bedrijven. Opsturen naar particulieren is niet mogelijk.

Wilt een particulier dit artikel aanschaffen, dan kan dat door het artikel af te halen in onze showroom te Lelystad.

Let op! Gebruik enkel de ketel kantelfunctie, wanneer de tank niet voller is dan 30%.

Reinig dagelijks de vlotter. Een schone vlotter zorgt ervoor dat er geen water in de motor kan worden gezogen. Schade aan de motor door stof of water (wat te wijten is aan niet tijdig vervangen van de filters of slecht onderhoud aan de vlotter) valt niet onder enige garantie! Niet geschikt voor bouw of steenstof.

Wordt er vervuild water opgezogen wat vrijkomt bij watergevoed slijpen, polijsten of boren, dan dient de zuiger uitgerust te worden met het GELE Anti foam Filter. Dit anti foam filter zorgt ervoor dat er minimaal schuim ontstaat in de tank, wat de vlotter kan vervuilen.

Model: IZ3001AS
Vermogen: 3000Watt / 230 Volt
Tank inhoud: 80 liter
Toepassing: nat & droog
Geluidsniveau: 77 dB (a)
Slang lengte: 4.0 meter
Diameter slang: 38mm
Airflow: 120 l/sec
Onderdruk: 250 mbar / 100,4 inch
Diameter tank: 440mm
Water bestendigheid: IPX4
Afmeting: 60 x 55 x 110cm
Gewicht: 29kg
IZ3001AS
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten