750Watt Houtrotfrees regelbaar toerental - Incl 10mm TCT Halve Maan Frees

 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

  750Watt Houtrotfrees regelbaar toerental Incl. halve maan TCT Frees voor hout.

  Sterke lichtgewicht rechte slijper cq houtrotfrees met een vermogen van 750Watt en hoog regelbaar toerental voor het verwijderen van houtrot, frezen van metalen, het fijne slijpwerk in natuursteen of graniet. Deze houtrotfrees is uitgerust met softstart voor geleidelijke acceleratie en elektronische beveiliging.

  De elektronische snelheidsstabilisator zorgt voor een constante snelheid tijdens het schuren en voor een langere levensduur van de motor. Tevens is de rechte slijper voorzien van start/stop schakelaar die ervoor zorgt dat de machine direct aangaat als de gebruiker de machine aansluit op het netsnoer en de aan knop staat nog ingeschakeld. Deze schakelaar dient dan eerst gereset te worden door de machine uit en dan weer aan te schakelen.

  Door de voorste freesas te voorzien van een rubberen handgreep, is deze langer dan andere merken te gebruiken omdat door het rubber het handvat niet gloeiend het wordt.

Let op!

Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.Gebruik ten alle tijde kwalitatieve frezen die scherp en geschikt zijn om het bewuste materiaal te frezen. Botte of slechte kwaliteit frezen overbelasten de machine.
Gebruik de ``halve maan TCT``freesjes enkel voor hout. Bevat het te frezen materiaal deuvels, spijkers, schroeven of grote noesten, gebruik dan enkel de FULL TCT bolkopfreesjes.

Lees voor gebruik goed de handleiding door.

Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!

Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas ook dagelijks de motor door met droge lucht. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakkelijk!

Merk: SPERO
Artikelnummer: SPRS1003
Vermogen: 750Watt - 230Volt
Toerental: 10.000 - 30.000 t/min
regelbaar - hoog
Stiftopname: 6mm & 8mm
Schuurwiel: max. 50mm
Afmeting: 360 x 65 x 65mm
Gewicht:

1.9Kg

SPRS1003
Nu slechts
  Levertijd: 1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten