5Kg SDS-plus PRO Breek & Boorhamer Antivibratie - BHT1001 -9 Joule

 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

9 Joule SDS+ breek & boorhamer met een vermogen van 1020 Watt met een beitelfunctie en een klopboorstand en een antivibratiehandvat.
 • Uitermate geschikt voor het boren van gaten in beton, steen, tegels etc.
 • De machine heeft een geringe aandrukkracht nodig en geeft weinig trilling door het antivibratie handvat, dat tevens geschikt is voor links en rechts handigen.
 • Tevens beschikt de SDS+ opname over een geïntegreerde stofbescherming en een extra grote handgreep voor een optimale grip.
 • De elektronische snelheidsstabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens het gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor.
 • Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxybad, wat de electronica optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf.
 • Lees voor gebruik goed de handleiding door. Let op! Dit is een combi boor & hakhamer, wat inhoud dat de machine in basis hoofdzakkelijk gebruikt dient te worden voor boorwerk en af en toe voor licht hakwerk. Wordt een combihamer (maakt niet uit welk merk) hoofdzakkelijk gebruikt voor hakwerk, dan slijten onderdelen zoals de packingen en asblokkering sneller. Dergelijke slijtage zijn onderhoudskosten en valt niet onder de 1 jaar garantie op fabrieksfouten. Heeft u een machine nodig hoofdzakkelijk voor hakwerk, koop dan ook een machine met enkel de hakfunctie. Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker 30 seconden alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.Gebruik ten alle tijde kwalitatieve en scherpe beitels en boren. Vet deze ook dagelijks in bij de opname schacht voor een optimale slagkracht. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!
  Artikelnummer: BHT1001
  Vermogen: 1020Watt
  Voltage: 230Volt
  Regelbaar toerental: 300-720 t/min
  Max. boordia. beton: 30mm
  Slagen p/min: 1950 - 4100 spm
  Gewicht: 5kg
  Afmetingen: 417 x 340mm
  BHT1001
  Nu slechts
   Levertijd:1-3 dagen
  Bestel
  Gerelateerde Producten