11Kg SDS-Max PRO Breekhamer - BHT3001 -18 Joule

  • Beschrijving
  • Specificaties

1500Watt - 18 Joule SDS-MAX Breekhamer. De SPERO BHT3001 SDS-MAX breekhamer is de ideale machine voor het hakken in beton, steen, tegels etc. De breekhamer is uitgevoerd met een regelbaar toerental, waardoor de slagkracht eenvoudig in te stellen is. Deze 1500Watt sterke breekhamer met SDS-MAX opname van het merk SPERO, is van superieure kwaliteit en zeer krachtig. De machine heeft maar een geringe aandrukkracht nodig. Tevens is de machine uitermate geschikt voor zowel links als rechtshandigen en uitgerust met een softgrip. De SDS-MAX beitel snelsluiting opname beschikt over een meer standen functie, waardoor de beitel vast te zetten is in verschillende hoeken. De elektronische snelheids-stabilisator zorgt voor een constante kracht en snelheid tijdens gebruik, wat resulteert in een langere levensduur van de motor. De breekhamer beschikt over een groot functioneel handvat met een schuifschakelaar, zodat het handvat met twee handen vast te houden is tijdens het hakwerk. Standaard is de printplaat ingegoten in een epoxy bad, wat de elektronica optimaal beschermt tegen invloeden en schokken van buitenaf. Voorzien met een lang 4mtr aansluitsnoer.

Zorg ervoor dat de beitel aansluiting ten alle tijde goed vettig is, zodat de beitel en de machine minder slijt of beschadigt.

Exclusief: Beitels


Lees voor gebruik goed de handleiding door.  Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker 30 seconden alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden.Gebruik ten alle tijde kwalitatieve en scherpe beitels. Vet deze ieder uur bij de opname schagt voor een optimale slagkracht. Gebruik de breekhamer niet als een breekijzer, door hem in het te hakken materiaal naar links of rechts te trekken. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 30 seconden direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie! Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk! Slijtage aan Lagers, zuigers, keerringen, afdichtingen, koolborstels zijn onderhoudskosten die voorkomen bij dit soort intensief gebruik machines.
Merk: SPERO
Model: BHT3001
Wattage: 1600Watt 230V-50Hrz
Toerental: 1000 - 1900T/min
Slagkracht: 6 - 18 Joule Instelbaar
Gewicht: 10 Kg
Afmetingen: 58 x 27 x 11 - LxHxB
Aansluiting: SDS-MAX
Lengte snoer: 4 Meter
Exclusief: Beitels
Inclusief: Machine, koffer, tube vet
BHT3001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten