SPERO Plafond & wandschuurmachine 3-delig SP225U & 1400Watt M-klasse stofzuiger

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De SPERO SP225U is de lichtste wand plafondschuurmachines in de markt, met tevens de meest flexibele kop van alle verkrijgbare merken. Deze uiterst flexibele kop is te danken aan het feit dat de motor direct op de kop van de schuurmachine is geplaatst. De machine is uitschuifbaar, waardoor hij zowel als lange of korte versie te gebruiken is. Door het slimme ontwerp kan je met deze machine zowel plafonds als kleine ruimtes schuren zonder problemen. De motor is direct op de uiterst flexibele kop van de machine geplaatst. Tevens beschikt de afzuigkap van de machine over een handig afneembaar front, zodat ook de binnenhoeken goed bereikbaar zijn. Door te schuren met 225mm schuurschijven en in combinatie met de effectieve stofafzuiging, is het de ideale machine voor het schuren in combinatie met een stofzuiger van grote oppervlaktes zoals boten, gipsplaten, wanden en plafond, stucwerk, vloeren ect. De machine wordt geleverd in een luxe kunststof koffer zonder slang.

De compacte 25Ltr SPERO 1400Watt gereedschapszuiger is een M-klasse gecertificeerde water & stofzuiger, die beschikt over een zeer efficiënt filterklopsysteem en twee HEPA filters voor een optimale filtering. De zuiger maakt tevens gebruik van kwalitatieve vliesstofzakken waardoor hij goedgekeurd is om alle soorten materialen te zuigen zoals Kwarts, steen & houtstof, gips, zand, fijn stof etc... Tevens is de zuiger toepasbaar als waterzuiger. Deze stof en waterzuiger is de ideale zuiger voor beton & gips plafond & wandschuurmachines, sleuvenfrees, betonboormachines, natuursteen, granito, terrazzo en betonslijpbedrijven. Wanneer u een stofzuiger zoekt voor het schuren van gips, boren in steen, dan is dit een perfecte compacte zuiger. De SPERO stofzuiger is anti-statisch uitgevoerd, zodat u geen last van statische elektriciteit vorming wat andere merken stofzuiger kapotmaakt bij het zuigen van steen en gipsstof. Hij wordt compleet geleverd met een stangenset voor stof en water.


Let op! Gebruik ten alle tijde kwalitatieve schuurvellen die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te schuren. Botte of slechte kwaliteit schuurvellen overbelasten de machine.Lees voor gebruik goed de handleiding door.Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!Gebruik altijd een stofzuiger met een filterklop systeem als u dit product gebruikt.
Merk: SPERO
Artikelnummer SETSP225U
Vermogen Plafondschuurmachine: 650Watt
Toerental Plafondschuurmachine: Regelbaar 0 - 1050 t/min
Gewicht Plafondschuurmachine: 4.7 kg
Lengte Plafondschuurmachiner: 1,06 meter
Diameter schuurpapier: 225mm
Plafondschuurmachine inclusief: 6 schuurvellen 225mm en draagkoffer, 1 losse slangadapter en 1 vaste adapter op de machine
Vermogen stofzuiger: 1400Watt
Gewicht Stofzuiger: 6 kg
Inhoud Stofzuiger: 25 liter
Stofzuiger inclusief: 4 meter slang met 32mm doorsnede met aansluitkoppelingen tbv de plafondschuurmachine, 1 gummi verloopstuk trapsgewijs - 2 x HEPA cartridge filter klasse M, Stangenset met 1x waterzuigmond en 1x stofzuigmond
SETSP225U
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel