20 inch Diamond floorpad voordeelset bestaande uit de pads blauw, geel & groen

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Speciale 20 Inch diamant vloerpads voor het polijsten en opfrissen van natuursteen. Deze vloerpads zijn te gebruiken onder een 1 schijfs vloeren boenmachine met een toerental tussen de 150 en 200 toeren per minuut zoals een ‘Woodboy’ om in combinatie met alleen water op een zeer eenvoudige manier natuursteen en granieten vloeren goedkoop te onderhouden of opnieuw te polijsten. Deze schijven zijn zeer gebruiksvriendelijk, en kunnen worden gebruikt door professionele gebruikers of de doe-het-zelver die zijn eigen natuursteen vloer wilt renoveren.

Met deze vloerpads verwijdert u krassen, vlekken en doffe plekken uit uw natuursteen vloer zonder het gebruik van chemische middelen. De ideale manier om marmeren, lichte granieten, terrazzo, granito, vinyl en linolium vloeren te renoveren tot aan polijsten.

U gebruikt de vloerpads ROOD, BLAUW, GEEL en als laatste GROEN om uw vloer goedkoop en duurzaam op te knappen. Voor het grondig reinigen van een versleten of met beschermende middelen behandelde vloer, dient u te beginnen met de vloerpads ‘ROOD’

Dienen er ook krassen uit de vloer geschuurd te worden, dan dient eerst de vloer met de Oranje en de Zwarte Diamond floorpad bewerkt te worden.

Kijk op de volgende link voor een demonstratie video: http://www.youtube.com/watch?v=R6liR3DU6Fo

LET OP! Het is niet mogelijk om de originele hoogglans te behalen die vanuit de fabriek met behulp van zware stationaire machines bewerkstelligt is. De glans zal altijd minder zijn. Deze set is niet geschikt voor donkeren granieten.

De diamant vloerpad ‘Rood’ word gebruikt voor het grondig reinigen van versleten en met beschermende middelen behandelde natuurstenen vloeren. Deze pad verwijdert effectief krassen en vlekken van het oppervlak en zorgt voor een schoon, mat oppervlak dat is voorbereid voor de drie opvolgende pads.

De diamant vloerpads ‘Blauw’ is de tweede stap van de vier stappen om uw versleten onbehandelde en doffe vloer op te knappen tot een hoogglans resultaat. De Floorpad verwijdert kleine krasjes van het oppervlak en zorgt voor een zijdeglad, schoon en goed voorbereid oppervlak voor de volgende Floorpad stappen. Mocht u een erg verontreinigde vloer hebben, of de vloer is behandeld met beschermingsmiddelen, dan dient u eerst de Floorpad ‘ROOD’ grondig te gebruiken.

De diamant vloerpad ‘Geel’ is stap 3 van de vier stappen. Het gebruik van deze Floorpad resulteert in een oppervlak dat goed is voorbereid voor de laatste Floorpad ‘Groen’ om het oppervlak te laten glanzen.

De diamant vloerpad ‘Groen’ is de eindstap van de diamant vloerpads en tevens bedoeld voor het dagelijks onderhoud van de vloer. Deze stap zorgt er bij regelmatig gebruik op een effectieve manier voor dat de fraaie glans van het oppervlak goed behouden blijft. De Floorpad ‘Groen’ leent zich uitstekend voor alle vloeren zoals natuursteen, marmer, lichte granieten, terrazzo, steen, vinyl en linoleum.

De vloerpad ‘Groen’ is ook geschikt voor het polijsten van vinyl & linoleum.

- Gebruik de vloerpads ten alle tijde in combinatie met water voor een optimaal resultaat.

- Maak ten alle tijde een proefstuk alvorens u begint.

- Zorg ervoor dat de vloerpads minimaal 3 tot 4 maal over het oppervlak gaan alvorens u verder gaat met de rest van de vloer.

- Zorg ervoor dat de volgende baan voor 50% de oude baan overlapt.

- Gebruik ten alle tijde een machine met voldoende gewicht om de juiste druk op het oppervlak te hebben voor een optimaal resultaat.

- Verwijder het vuile water tussen de stappen met een waterstofzuiger

- Gebruik geen chemische of reinigingsmiddelen in combinatie met de floorpads.

Geeft het eindresultaat niet de gewenste glans, dan kan u het volgende doen:

- Schuur langer en vaker over het oppervlak met alle stappen.

- Gebruik meer gewicht op de machine voor een betere druk op het oppervlak.

- Gebruik meer water.

- floorpad rood = grof

- floorpad blauw = medium

- floorpad geel = fijn

- floorpad: groen = extra fijn


Let op! Het is niet mogelijk om de originele hoogglans te behalen die vanuit de fabriek met behulp van zware stationaire machines bewerkstelligt is. De glans zal voldoende zijn maar altijd minder zijn. De hoogste glansgraad word behaald door gebruik te maken van een 16 of 17 inch 1 schijfs schuur en polijstmachine met een extra gewicht. Door het extra gewicht word er meer druk op het te polijsten materiaal uitgeoefend waardoor de glansgraad hoger word.

In combinatie met water word het beste resultaat behaald. Maar de pads zijn tevens ook droog te gebruiken.

Maak ten alle tijde een proefstuk op het te bewerken materiaal, om te kijken of het resultaat naar tevredenheid is alvorens de gehele vloer aan te pakken.

Merk: Spero
Artikelnummer: SPCSDFL20
Afmeting: 20 inch (508mm)
Geschikt voor: Nat gebruik
Materiaal: diamant gebonden vloerpad
SPCSDFL20
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel