16 inch Rood Korrel:400 Diamant floorpad - Grof

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De diamant floorpad rood is de eerste en grofste stap die word gebruikt voor het grondig reinigen van versleten en met beschermende middelen behandelde natuurstenen vloeren. Deze pad verwijdert effectief krassen en vlekken van het oppervlak en zorgt voor een schoon, mat oppervlak dat is voorbereid voor de diamant floorpad blauw. Het beste resultaat word behaald door gebruik te maken van een 16 & 17inch 1 schijfs schuur en polijstmachine met een extra gewicht. Door het extra gewicht word er meer druk op het te schuren materiaal uitgeoefend waardoor het resultaat beter word. Te gebruiken met een 16 & 17 inch 1 schijfboenmachine of een schrobzuigmachine.

Let op! Het is niet mogelijk om de originele hoogglans te behalen die vanuit de fabriek met behulp van zware stationaire machines bewerkstelligt is. De glans zal voldoende zijn maar altijd minder zijn. De hoogste glansgraad word behaald door gebruik te maken van een 16 of 17 inch 1 schijfs schuur en polijstmachine met een extra gewicht. Door het extra gewicht word er meer druk op het te polijsten materiaal uitgeoefend waardoor de glansgraad hoger word.

In combinatie met water word het beste resultaat behaald. Maar de pads zijn tevens ook droog te gebruiken.

Maak ten alle tijde een proefstuk op het te bewerken materiaal, om te kijken of het resultaat naar tevredenheid is alvorens de gehele vloer aan te pakken.

Merk: Spero
Artikelnummer: SPDFL17R
Afmeting: 16 inch (410mm)
Geschikt voor: Nat gebruik
Materiaal: diamant gebonden vloerpad
SPDFL17R
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel