180mm Zwart Diamant floorpad - Extra Grof

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De 7 Inch 20mm dikke EXTRA grove Zwarte diamant floorpad word gebruikt voor het extra grondig reinigen van versleten en met beschermende middelen behandelde vloeren.

Deze 20mm dikke pad verwijdert zeer snel effectief krassen en vlekken van het oppervlak en zorgt voor een schoon, mat oppervlak dat is voorbereid voor de diamant floorpad ROOD.

Te gebruiken op een 175mm padhouder in combinatie met een 180mm watergevoede polijstmachine.


Let op! Het is niet mogelijk om de originele hoogglans te behalen die vanuit de fabriek met behulp van zware stationaire machines bewerkstelligt is. De glans zal voldoende zijn maar altijd minder zijn. De hoogste glansgraad word behaald door gebruik te maken van een 16 of 17 inch 1 schijfs schuur en polijstmachine met een extra gewicht. Door het extra gewicht word er meer druk op het te polijsten materiaal uitgeoefend waardoor de glansgraad hoger word.In combinatie met water word het beste resultaat behaald. Maar de pads zijn tevens ook droog te gebruiken.Maak ten alle tijde een proefstuk op het te bewerken materiaal, om te kijken of het resultaat naar tevredenheid is alvorens de gehele vloer aan te pakken.
Merk: Spero
Artikelnummer: SPDFL07ZW
Afmeting: 7 inch (180mm)
Geschikt voor: Nat gebruik
Materiaal: diamant gebonden vloerpad
SPDFL07ZW
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten