180mm Rood Diamant floorpad - Grof

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De 7 Inch 20mm dikke Rode diamant floorpad is de eerste stap van de vier stappen, om uw versleten onbehandelde en doffe vloer op te knappen tot een hoogglans resultaat. Word tevens gebruikt voor het grondig reinigen van versleten en met beschermende middelen behandelde vloeren.

Deze 20mm dikke pad verwijdert effectief krassen en vlekken van het oppervlak en zorgt voor een schoon, mat oppervlak dat is voorbereid voor de diamant floorpad Blauw.

Te gebruiken op een 175mm padhouder in combinatie met een 180mm watergevoede polijstmachine.


Let op! Het is niet mogelijk om de originele hoogglans te behalen die vanuit de fabriek met behulp van zware stationaire machines bewerkstelligt is. De glans zal voldoende zijn maar altijd minder zijn. De hoogste glansgraad word behaald door gebruik te maken van een 16 of 17 inch 1 schijfs schuur en polijstmachine met een extra gewicht. Door het extra gewicht word er meer druk op het te polijsten materiaal uitgeoefend waardoor de glansgraad hoger word.

In combinatie met water word het beste resultaat behaald. Maar de pads zijn tevens ook droog te gebruiken.

Maak ten alle tijde een proefstuk op het te bewerken materiaal, om te kijken of het resultaat naar tevredenheid is alvorens de gehele vloer aan te pakken.

Merk: Spero
Artikelnummer: SPDFL7R
Afmeting: 7 inch (180mm)
Geschikt voor: Nat gebruik
Materiaal: 20mm dikke foam diamant gebonden Polijstpad
SPDFL7R
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten
!