125mm Zwart Diamant floorpad - Extra Grof

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De 125mm 20mm dikke EXTRA grove Zwarte diamant floorpad, wordt gebruikt voor het extra grondig reinigen van versleten en met beschermende middelen behandelde vloeren.

Deze 20mm dikke pad verwijdert zeer snel effectief krassen en vlekken van het oppervlak en zorgt voor een schoon, mat oppervlak dat is voorbereid voor de diamant floorpad ROOD.

Diamond floorpads voor het renoveren van natuursteen, marmeren, lichte granieten, beton etc.

Met deze pads verwijdert u krassen, vlekken en doffe plekken uit uw natuursteen vloer zonder het gebruik van chemische middelen. De ideale manier om marmeren, lichte granieten, terrazzo, granito, vinyl en linolium vloeren te renoveren tot aan polijsten. U gebruikt de floorpads "blauw", "geel" en als laatste "groen" om uw vloer goedkoop en duurzaam op te knappen. Voor het grondig reinigen van een versleten of met beschermende middelen behandelde vloer, dient u te beginnen met de floorpad "rood".

Te gebruiken met een 125mm Padhouder in combinatie met een watergevoede 125mm Polijstmachine zoals de SPHS1001W.


Let op! Het is niet mogelijk om de originele hoogglans te behalen die vanuit de fabriek met behulp van zware stationaire machines bewerkstelligt is. De glans zal voldoende zijn maar altijd minder zijn. De hoogste glansgraad word behaald door gebruik te maken van een 16 of 17 inch 1 schijfs schuur en polijstmachine met een extra gewicht. Door het extra gewicht word er meer druk op het te polijsten materiaal uitgeoefend waardoor de glansgraad hoger word.

In combinatie met water word het beste resultaat behaald. Maar de pads zijn tevens ook droog te gebruiken.

Maak ten alle tijde een proefstuk op het te bewerken materiaal, om te kijken of het resultaat naar tevredenheid is alvorens de gehele vloer aan te pakken.

Merk: Spero
Artikelnummer: SPDFL05ZW
Afmeting: 5 inch (125mm)
Geschikt voor: Nat gebruik
Materiaal: Diamant gebonden vloerpad
SPDFL05ZW
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten