17 inch 1100Watt Boen & Schrobmachine 1 schijfs, met watertank SP4001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De SP4001 is een multifunctionele 1100Watt krachtige boen & schrobmachine voor het renoveren, boenen, schrobben, polijsten en onderhoud van natuursteenvloeren, Parketvloeren, hout, betonnen, granieten & terrazzo voor professioneel gebruik. Deze machine is geschikt voor het gebruik in combinatie met de 16 & 17 inch reinigingspads en de diamantfloorpads.

Compleet geleverd met: Watertank, noppenpadhouder, 3 reinigingspads 16inch 1 x rood, zwart & wit. Optioneel is er ook een zachte en harde borstel leverbaar.

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie claim aan het product, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad. Heeft een gebruiker geen ervaring met dit soort professionele machines, dan raden wij aan om onze showroom te bezoeken en de machine uit te proberen.

Dit artikel word bij aankoop enkel verstuurt naar bedrijven. Opsturen naar particulieren is niet mogelijk.

Wilt een particulier dit artikel aanschaffen, dan kan dat door het artikel af te halen in onze showroom te Lelystad, zodat wij een gedegen instructie kunnen geven hoe de machine gebruikt dient te worden.


Standaard is de machine voorzien van een watertank, een noppen padhouder tbv reinigingspads, schuurgaas of de diamant vloer polijstpads. Tevens is de machine uitgevoerd met rubberen stootrand rondom het schijfhuis. Te gebruiken met 16 & 17 inch houders en pads.

De machine wordt bedient door de hendel met steel minimaal 45 graden naar achteren te trekken. Vervolgens wordt het handvat tegen het bovenbeen geplaatst en kan de gebruiker de machine aanzetten door de schakelaar in het handvat te bedienen.

- Door de steel naar BOVEN te trekken gaat de machine naar RECHTS.
- Door de steel naar BENEDEN te duwen gaat de machine naar LINKS.

Wanneer een gebruiker geen ervaring heeft met deze machines, dan dient de machine gebruikt te worden met een borstel of reinigingspad in een open ruimte zodat bots schade voorkomen kan worden.
Plaats altijd een reinigingspad tussen de noppenhouder en de vloer om de noppen op de houder niet te beschadigen. Verwijder borstels, accessoires en de noppenhouder alvorens de machine rechtop op te bergen of voor langer dan 5 minuten niet te gebruiken.

Zorg ervoor dat de machine is aangesloten op een installatie die minimaal 230Volt afgeeft en dat de groep vrij is van verdere belasting. Zorg bij gebruik van een verlengsnoer dat deze minimaal de volgende specificatie heeft van 3x 2.5mm2 . Een overbelaste/ beschadigde motor valt niet onder de fabrieksgarantie.
Gebruik enkel PH neutrale reinigingsmiddelen in de watertank om schade aan de rubbers en packingen te voorkomen.

Artikelnummer: SP4001
Vermogen: 1100Watt - 230Volt
Geluidsniveau: 62dB
Rotatiesnelheid: 175 t/ min
Kabellengte:

12 meter

Gewicht: 48 kg
Schijfdiameter: 17 inch (43cm)
Schijfopname: Plastic lock (Plastic snelsluiting)
Opbouw: aluminium cq kunststof basis
Veiligheidsklasse: 1, CE gecertificeerd
Corrosie bestendigheid: loog en zuurbestendig
Inclusief: boenmachine, watertank, noppen padhouder, 1x dikke zwarte, rode en witte 16 inch reinigingspad
SP4001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten