250mm Diamant Beton & Coating vloerslijpmachine SPBS250 Industrie 230Volt - Droog & Nat gebruik Excl. Schijf

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Sterke SPERO 2200Watt 230Volt Diamant vloerslijpmachine die werkt met een 250mm diamantslijpschijf. De beton vloerslijpmachine SPBS250 is uit te voeren met een 10 of 20 segment 250mm slijpschijf, waarmee eenvoudig een betonnen of natuursteen vloer geschuurd kan worden of om coatingen mee te verwijderen. Tevens is deze machine uitgevoerd met een afneembare neus, zodat hij ook als kanten schuurder gebruikt kan worden. De vloerslijpmachine is Nat & Droog te gebruiken in combinatie met een stof of waterzuiger. De sterke 2200Watt motor, de massieve wielen en zwaar uitgevoerd inklapbaar stalen frame staan voor kwaliteit en maken het mogelijk om zwaar slijpwerk van betonnen of natuursteen vloeren uit te voeren. De machine word geleverd Exclusief slijpschijf of opnamebord.

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden.

LET OP!! Deze machines zijn voor het wegschuren van millimeters maar geen centimeters beton.


Zorg ervoor dat de machine is aangesloten op een installatie die minimaal 230Volt/16A afgeeft en dat de groep vrij is van verdere belasting. Zorg bij gebruik van een verlengsnoer {maximaal 10 meter} dat deze minimaal de volgende specificatie heeft van 3x 2.5mm2 . Een overbelaste/ beschadigde motor valt niet onder de fabrieksgarantie. Bij droog gebruik dient er een geschikte stofafzuiging gebruikt te worden.

Stel dmv de instel functie van de achterwielen de schuurmachine waterpas aan de hand van de libelle op de motor alvorens te schuren.

Gebruik de machine NIET op een aggregaat met een lager vermogen dan 10KVA.

Let op! Gebruik ten alle tijde kwalitatieve slijpschijven die scherp en geschikt zijn om in het bewuste materiaal te boren. Botte of slechte kwaliteit slijpschijven overbelasten de machine. Lees voor gebruik goed de handleiding door. Gebruik de machine maximaal 30 minuten achter elkaar en laat dan de machine onbelast nadraaien om te koelen voor zeker vier minuten alvorens u weer verder gaat met de werkzaamheden. Herhaal dit tijdens gebruik iedere keer als het motorhuis en de tandwielkop heet worden. Wanneer een machine intensief gebruikt wordt en warm is, dient de gebruiker de machine minimaal 2 minuten direct na gebruik stationair onbelast na te laten draaien om niet de motor te beschadigen door de nastraal hitte van de spoel. Schade aan de motor door het niet goed nakoelen van de machine of overbelasting valt bij ieder merk niet onder de fabrieksgarantie!

Dit is een standaard machine gebruiksregel die geld voor ieder merk machine die intensief gebruikt word. Blaas dagelijks de motor door met droge lucht en reinig alle bewegende delen. Goed onderhoud aan uw machine is noodzakelijk!

- Een doorgebrande motor of beschadigde lagers, is altijd veroorzaakt door overbelasting en is geen garantie maar zijn onderhoudskosten.


Merk: SPERO
Model: SPBS250
Voltage: 230 Volt 50 Hrtz
Diameter slijpschijf: 250mm
Vermogen: 2200Watt inductiemotor
Toerental: 1410 T/min
Gewicht: 63 Kg
Afmetingen: 113 x 49 x 110cm
Leveringsomvang:  250mm betonslijpmachine SPBS250 - Exclusief slijpschijf of opnamebord
SPBS250
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten