18 inch 1800Watt Natuursteen DELUXE schuur & slijpmachine, watertank & 2 x extra gewicht SP6001

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

De 1800Watt SPERO SP6001 is een extra zware 18" inch beton natuursteen slijp en schuurmachine, uitgerust met een extra zware motorbehuizing, twee gewichten a 10Kg per stuk, robuuste steel en bedieningshendels. Dit is een multifunctionele machine met de mogelijkheid om alle soorten houders en schijven op te monteren, zoals een noppenhouder, harde boenborstel, zachte tapijtborstel, een klittenbandhouder voor polijstpads, schuurpapier, invoegplaat, diamant komschijvenplaat etc. De steel van de machine is extra robuust uitgevoerd met een spellingvrije hendelsluiting. Tevens is de beugel van de bediening met rubber gecoat voor een duurzame afwerking. Met deze multifunctionele machine kan u met de juiste houder, borstel of pads: boenen, schrobben, polijsten, schuren, reinigen etc..

Compleet geleverd met watertank, 2 x 10Kg gewicht, noppenpadhouder, 3 reinigingspads 18`` 1 x wit, rood & zwart.
Optioneel is er ook een zachte en harde borstel leverbaar.

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie claim aan het product, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad. Heeft een gebruiker geen ervaring met dit soort profesionele machines, dan raden wij aan om onze showroom te bezoeken en de machine uit te proberen.

De machine wordt bedient door de hendel met steel minimaal 45 graden naar achteren te trekken. Vervolgens wordt het handvat tegen het bovenbeen geplaatst en kan de gebruiker de machine aanzetten door de schakelaar in het handvat te bedienen.

- Door de steel naar BOVEN te trekken gaat de machine naar RECHTS.

- Door de steel naar BENEDEN te duwen gaat de machine naar LINKS.

Wanneer een gebruiker geen ervaring heeft met deze machines, dan dient de machine gebruikt te worden met een borstel of reinigingspad in een open ruimte zodat bots schade voorkomen kan worden.

Plaats altijd een reinigingspad tussen de noppenhouder en de vloer om de noppen op de houder niet te beschadigen. Verwijder borstels, accessoires en de noppenhouder alvorens de machine rechtop op te bergen of voor langer dan 5 minuten niet te gebruiken.

Gebruik enkel PH neutrale reinigingsmiddelen in de watertank om schade aan de rubbers en packingen te voorkomen.

Zorg ervoor dat de machine is aangesloten op een installatie die minimaal 230Volt en 16 Ampere afgeeft en dat de groep vrij is van verdere belasting. Zorg bij gebruik van een verlengsnoer dat deze minimaal de volgende specificatie heeft van 3x 2.5mm2 en deze volledig van een eventuele haspel is afgerold . Een overbelaste/ beschadigde motor valt niet onder de fabrieksgarantie.

Merk: SPERO
Artikelnummer: SP6001
Vermogen: 1800Watt - 230Volt
Toerental: 175 t/min
Schuurschijf 18 inch / 455mm
Opname: metalen snelsluiting
Geluidsniveau: 62 dB
Kabellengte: 12 meter
Corrosie: loog- en zuurbestendig
Gewicht: 49kg
Extra gewicht: 2 x 10Kg
SP6001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten
!