18inch Schrobzuigmachine 2200Watt 230V Compact - SPBM1001

 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

Compacte, inklapbare kwalitatieve schrobzuig boenmachine die oppervlakken met water of een reiniginsmiddel boent, en direct het water opzuigt met een verstelbaar en inklapbaar stuur greep. Deze professionele achterloop schrobmachine is uitgerust met een zeer sterke 1100Watt boenmotor en een 1100Watt zuigmotor. Hij is eenvoudig in gebruik, en zeer geschikt voor transport van klus naar klus door zijn compacte formaat. Dit model schrobzuigmachine werkt op 230Volt netstroom met een 18 meter kabel waardoor je geen onderhoud hebt aan dure batterijen en gegarandeerd continue kan werken zonder rekening te moeten houden met een korte accuduur of lange laadtijd. Doordat de schrob- zuigmachine zeer compact en eenvoudig in te klappen is, neemt hij niet veel ruimte in beslag tijdens vervoer. Daardoor is de BM1001 schrobzuig boenmachine tevens zeer goed te gebruiken in relatief kleine ruimten. Het frame is geheel uitgevoerd van RVS wat garant staat voor hoge kwaliteit. De borsteldruk is 30Kg wat zorgt voor een intensieve reiniging van het oppervlak. De 72cm wisserbreedte zorgt bij de juiste instelling voor een droog resultaat. De BM1001 schrobzuigmachine is uitgerust met een schoon watertank van 35Liter en een 18Liter vuilwatertank die eenvoudig te legen is met de aftapslag met drainplug.

Deze professioneel gebruik machine is de ideale schrobzuigmachine voor garagevloeren, kantoren, scholen, showrooms, winkels etc..

Geschikt voor het reinigen en boenen van alle soorten vlakke oppervlakken zoals: Beton, linoleum, tegels, grindvloeren, coatingen etc..

Iedere schrobzuigmachine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie claim aan het product, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad.

 • Zorg ervoor dat de machine is aangesloten op een elektriciteit installatie die minimaal 230Volt/16A afgeeft en dat de groep vrij is van verdere belasting. Zorg bij gebruik van een verlengsnoer dat deze geheel afgerolt is van de haspel en minimaal de volgende specificatie heeft van 3x 2.5mm2 . Een overbelaste/ beschadigde motor door een te lage spanning, overbelasting of ondeskundig gebruik valt niet onder de fabrieksgarantie.

  Reinig dagelijks de vuilwatertank en controleer de flotter in de vuilwatertank op een correcte vrije werking. Reinig regelmatig de zuigslangen en wisser voor een optimale werking. Gebruik enkel PH neutrale en zuurvrije reinigings middelen. Gebruikt u de machine niet regelmatig of slaat u hem op, verwijder dan alle vloeistoffen uit de schoon en vuilwatertank na ieder gebruik. Sla het product op in een vorstvrije omgeving om vorstschade te voorkomen. Houd kleding, haar, lichaamsdelen of sierraden uit de buurt van bewegende delen. Vul de schoonwatertank, leeg de vuilwatertank, vervang pads of borstels enkel wanneer het product niet is aangesloten op het netstroom dus spanningsloos.

  Model: SPBM1001
  Vermogen: 2200Watt - 230Volt/ 50Hz
  Boen motor: 1100Watt
  Wateropzuigmotor: 1100Watt High efficiency motor
  Kabellengte: 18 meter
  Rotatiesnelheid: 148 t/min
  Schijfdiameter: 18 inch (455mm)
  Borsteldruk: 30 kg
  Wateropzuig breedte: 760mm
  Reinigingstank: 35 liter
  Afvalwatertank: 18 liter
  Opzuig capaciteit: 110Mbar
  Geluid: 70 dB
  Netto gewicht: 69 kg
  Afmetingen: 1060 x 650 x 1025mm
  Inclusief: noppenpadhouder kunststof locker en een harde vloerenborstel kunststof lock
  Te gebruiken met: 16, 17 en 18 inch houders en pads
  SPBM1001
   Levertijd:1-3 dagen
  Bestel
  Gerelateerde Producten