17 inch 1500Watt DELUXE Natuursteen schuur & polijstmachine 1 schijfs, met watertank & extra gewicht SP1001

 • Beschrijving
 • Meer
 • Specificaties

De SP1001 is een extra krachtige multifunctionele 1500Watt schuur & polijstmachine. Voor het professioneel intensief renoveren, boenen, schrobben, schuren, polijsten en onderhoud van natuurstenen, Parketvloeren, hout, betonnen, granieten & terrazzo. Tevens is er optioneel een stofafzuigring te bestellen om stofvrij droog te schuren. Door zijn extra krachtige 1500Watt motor, hogere koppel, en het extra gewicht wat op de voorzijde te monteren is, is deze machine bij uitstek geschikt voor intensief gebruik in combinatie met de 100mm natuursteen diamant polijst & schuurpads en de 17 inch vloer diamantpads. Het handvat heeft een ergonomisch model en heeft een optimale grip.
Optioneel is er ook een foam klitteband polijstpads padhouder beschikbaar waar 6 diamant polijstpads met een diameter van 100mm op gemonteerd kunnen worden om natuursteen of beton mee te schuren en af te werken. Ook kan er een stofafzuigring worden besteld die in combinatie met een M-klasse zuiger alle soorten stof kan afzuigen voor een stofvrije werking.

Compleet geleverd met: Watertank, extra gewicht, noppenpadhouder, 3 reinigingspads 16inch 1 x rood, zwart & wit
Optioneel is er ook een zachte en harde borstel leverbaar.

Iedere machine wordt voor levering uitgebreid getest en werkend geleverd. Wij adviseren gebruikers zonder gebruikers ervaring met deze machine, onze showroom te bezoeken voor een degelijke uitleg hoe deze machine gebruikt en onderhouden dient te worden. Voor onderhoud of garantie claim aan het product, dient de eigenaar het product aan te bieden bij onze werkplaats te Lelystad. Heeft een gebruiker geen ervaring met dit soort professionele machines, dan raden wij aan om onze showroom te bezoeken en de machine uit te proberen.

 • De machine wordt bedient door de hendel met steel minimaal 45 graden naar achteren te trekken. Vervolgens wordt het handvat tegen het bovenbeen geplaatst en kan de gebruiker de machine aanzetten door de schakelaar in het handvat te bedienen.

  - Door de steel naar BOVEN te trekken gaat de machine naar RECHTS.

  - Door de steel naar BENEDEN te duwen gaat de machine naar LINKS.

  Wanneer een gebruiker geen ervaring heeft met deze machines, dan dient de machine gebruikt te worden met een borstel of reinigingspad in een open ruimte zodat bots schade voorkomen kan worden.

  Plaats altijd een reinigingspad tussen de noppenhouder en de vloer om de noppen op de houder niet te beschadigen. Verwijder borstels, accessoires en de noppenhouder alvorens de machine rechtop op te bergen of voor langer dan 5 minuten niet te gebruiken.

  Gebruik enkel PH neutrale reinigingsmiddelen in de watertank om schade aan de rubbers en packingen te voorkomen.

  Zorg ervoor dat de machine is aangesloten op een installatie die minimaal 230Volt en 16 Ampere afgeeft en dat de groep vrij is van verdere belasting. Zorg bij gebruik van een verlengsnoer dat deze minimaal de volgende specificatie heeft van 3x 2.5mm2 en deze volledig van een eventuele haspel is afgerold . Een overbelaste/ beschadigde motor valt niet onder de fabrieksgarantie.
  Merk: SPERO
  Artikelnummer: SP1001
  Vermogen: 1500Watt - 230Volt
  Toerental: 168 t/min
  Schuurschijf 17 inch / 430mm
  Opname: metalen snelsluiting
  Geluidsniveau: 62 dB
  Kabellengte: 12 meter
  Corrosie: loog- en zuurbestendig
  Gewicht: 42kg
  Extra gewicht: 20kg
  SP1001
   Levertijd:1-3 dagen
  Bestel
  Gerelateerde Producten