Dealers

Het merk SPERO is al ruim 30 jaar op de Nederlandse markt en is nu niet meer weg te denken als een leverancier voor specialistisch gereedschap voor de bouw en industrie. Door de jarenlange ervaring met de bouw en industrie, en door goed te luisteren waar de eindgebruiker behoefte aan heeft, ontwikkelen wij gereedschappen die direct aansluiten aan de wensen van de gebruikers. Door gebruik te maken van deze expertise als wederverkoper, heeft u niet alleen kans om het product te verkopen, maar ook om de eindgebruiker van juist en degelijk advies op maat te voorzien. Wij informeren u graag niet enkel naar de pluspunten van een product, maar wijzen u er ook op waar de grenzen liggen voor de door u aangegeven toepassingen.

Op dit moment is SPERO nog op zoek naar enkele dealers in Nederland om het dealernetwerk compleet te maken. Graag zouden wij in contact willen komen met technische groothandelaren of toeleveranciers voor de Bouw & industrie om zo het merk SPERO een stevige plek te geven op de Nederlandse en Belgische markt. Voor wederverkopers is dit een unieke kans om een uitgebreid topmerk als SPERO toe te voegen aan het leveringsprogramma.

SPERO heeft te bieden:
- Een kwalitatief en uitgebreid assortiment professioneel gereedschap
- Technisch hoogstaande producten met een zo scherp mogelijke adviesprijs.
- Snelle levering uit voorraad van zowel nieuwe producten als onderdelen uit ons 9000 m3 ruime magazijn.
- Duidelijke en geen 1 zijdige voorwaarden waaronder zaken word gedaan.
- Een eigen kundige technische dienst voor het snel uitvoeren van eventuele reparaties.

Stuur een aanvraag per email aan info@spero.nl  of bel met het nummer 0320 793011 om samen een mogelijk dealerschap te bespreken.  De condities zijn interessant, en de levertijd van onze producten is zeer snel.