Large - Aluminium stelten 61 - 102cm

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Aluminium stelten in de maat Large met een gewicht van 3.6 Kg per stuk. Gemakkelijk in hoogte te verstellen van 61 tot 102cm.

Lichtgewicht stelten met een goed uitgebalanceerde stabiliteit en een flexibel veringsysteem. Na enige oefening kan iedereen met de stelten lopen. De werkstelten zijn geschikt voor iedere schoenmaat en het maximale totaal te belasten gewicht is 102kg. Tevens is de hoogte van de bouwstelten gemakkelijk te verstellen door middel van vleugelmoeren in de staanders. Stelten zijn veelzijdig toe te passen in vele situaties. Dit is het ideale gereedschap om eenvoudig werkzaamheden uit te voeren aan plafonds, wanden, heggen schuttingen die normaal met een trap uitgevoerd worden. Te gebruiken door de schilder, hovenier, timmerman, installateur, toneelgroep etc.

De aluminium stelten zijn zwaarder, dan dezelfde stelten in de magnesium uitvoering.

LET OP!! Het herroepingsrecht voor particulieren vervalt bij stelten op het moment dat ze in elkaar gezet zijn geweest.

U mag de stelten enkel bij ontvangst inspecteren en bekijken om het herroepingsrecht te behouden. Eenmaal in elkaar monteert, uitgeprobeerd, beschadigt of erop gelopen te hebben, vervalt dit recht en is retour sturen NIET meer mogelijk.

Artikelnummer:

SPALST-L

Verstelbaar:

Van 61 tot 102cm

Kleur:

Aluminium

CE Norm: CE Goedkeuring volgens norm: EN 2037:1994
Gewicht: 7.3 kg
SPALST-L
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
Gerelateerde Producten