Retouneren

Retourzendingen dient u eerst schriftelijk of telefonisch aan ons kenbaar te maken. Na overleg versturen wij u vervolgens een bevestiging. 
 
Afzien van de aankoop na ontvangst van de producten en gebruik maken van het Herroepingsrecht als consument.
De consument / Koper kan binnen 14 dagen na aflevering van het product zonder boete en zonder opgaaf van redenen zijn herroepingrecht uitoefenen. Het product zal slechts in die mate uitgepakt of gebruikt worden voor zover dat nodig is zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Bijvoorbeeld: een stofzuiger kunt u uitpakken en aanzetten, maar u mag er niet daadwerkelijk vuil en stof mee gaan zuigen. Een schuurmachine kunt u uitpakken en aanzetten, maar u mag er niet mee gaan schuren. Dit is alleen mogelijk wanneer het product en de verpakking in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren en het een standaard artikel betreft kan er na overleg met verkoper aanspraak gemaakt worden op de tevredenheids garantie. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden gevoegd bij de retourzending. Indien de consument Koper van het herroepingrecht gebruik heeft gemaakt, dan draagt verkoper binnen 14 dagen na het retour ontvangen van het geleverde product zorg voor terugbetaling van het door de consument/koper aan verkoper betaalde voor de duur van de overmacht.

LET OP!!

-  De regels in de wet Verkoop op Afstand gelden niet voor bedrijven, of natuurlijke personen die handelen in opdracht van een beroep of bedrijf, en kunnen dus geen rechten ontlenen aan deze wet.

Toch willen wij onze bedrijfsmatige klanten de volgende service bieden:
-     De koper kan binnen twee (48 uur) dagen na aflevering van het product in overleg met SPERO de ongebruikte goederen retourneren.
-     Alle gemaakte verzendkosten zijn voor de koper. Retourneren van een product komt enkel in aanmerking wanneer het product niet gebruikt is, onbeschadigd is en teruggestuurd word in de originele verpakking. 
-     Producten zoals gassen, die op maat zijn gemaakt of die speciaal besteld moeten worden, kunnen niet retour worden gestuurd.
-     Mochten producten beschadigt zijn, dan heeft Breinburg Trading B.V. het recht de retour te wijzigen en/of kosten in rekening te brengen.