300mm 16.8V Accu Glas & Tegel Vacuümzuiger DELUXE - Drukmeter - Max: 56Kg VP2001

  • Beschrijving
  • Meer

De SPERO 16.8 Volt VP2001 Accu vacuümzuiger cq glaszuiger/ tegelzuiger is eenvoudig met één vinger te bedienen en is uitgerust met een Drukmeter die het verlies van zuigkracht aangeeft en een batterij indicator. Deze Accu vacuümheffer is te gebruiken voor het tillen van Schone, droge, stofvrije, vlakke materialen zoals: tegels, glas, natuursteen, staal, aluminium, gefineerd hout etc..De Elektronische glasdrager is voorzien van 4 metalen haakogen, zodat deze ook te bevestigen is aan een kraan of hefstelling.
De vacuüm tegeldrager / glasdrager wordt geleverd in een handige koffer met 1 Accu en een lader die voorzien is van een Splitter om twee accus tegelijk te laden. Het maximale hefvermogen van deze SPERO elektrische vacuümheffer is 120 kg (afhankelijk van het oppervlak). Geadviseerd wordt om de zuiger tot maximaal 56 kg te belasten om de veiligheid te garanderen.

Let op! Enkel te gebruiken op 100% vlakke ondergronden waarbij de zuigkracht niet kan lekken op gaatjes, scheuren, voegen etc..
Zorg dat het rubber van de glaszuiger en de ondergrond van de tegel droog, stof en vuilvrij zijn.
Is dit niet het geval, dan zal er sneller drukverlies zijn. Dit is altijd het geval met vacuümheffers van ieder merk.
Zorg ervoor dat de batterij altijd in volgeladen toestand word opgeborgen. Als de batterij onder de 10% lading komt, zal deze in de veiligheidsstand gaan en vervangen dienen te worden.

Afmetingen: 300x180mm
Batterij: 16.8V/2.0AH Li-ion
Batterij indicator


VP2001
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
!